O CIKLOMOTIVI


ŠTA SMO RADILI PROŠLOG LETA

Konkurs Ovakve se prilike ne bacaju smo prvi put organizovali 2016, tada su timovi sami birali cilj, Firencu, Prag ili Minhen. Prijavilo se 42 tima, a pobedili su Debeli biciklisti, koji su putovali u Firencu. Nakon 12 dana, 1014 km, jedne velike pite od jabuka i nećemo brojati koliko lepinja sa slaninicom i pečenja Debeli biciklisti su stigli na cilj.

"Sa prvim sumrakom, okolnim brdima i pacovskim kanalima, bez ikakve pompe, fanfara i mnogo selfija ušunjali smo se u Firencu. Spust u grad trajao je bar sat vremena, kao nagrada za najveće pentranje u istoriji Debelog biciklizma."


CIKLOMOTIVA 2015

Ne sećamo se prvog dana u školi, zaboravili smo i prezime drugara iz klupe, nadimak simpatije iz II6, ali kad jednom naučiš da voziš, to ne zaboravljaš nikada.

A mi ne zaboravljamo nikada, ni kakav je to osećaj kad zavrtiš pedalu, kad osetiš snagu svakog novog metra, kad ostavljaš iza sebe vijugave staze ili kad samo voziš, dugo dugo i na kraju postaneš jedno sa onim što te okružuje.

Naš cilj je da čuvamo našu planetu, njene šumske staze i vijugave puteljke i ubeđeni smo da to tog cilja možemo da stignemo biciklom.

JER MI SMO CIKLOMOTIVA!