Zvoncara team

Zanimljivost o timu: "Budite ono što jeste, svi ostali su već zauzeti"! A, mi smo: Goran, Mozak Operacije, i Ja, Ona koja usporava, kikoće se, i besomučno fotka.. I, ko smo još? Više o nama, u mom blogu Zvoncara.com


Zašto tim ide na put:

"Zvoncara team" uvek ide za svojim snovima! Priroda nas nadahnjuje i svaki put iznova motiviše. Najlepše misli i najkreativnije ideje rađaju se upravo u tim trenucima! Mi tražimo ono "nešto više", što će biti nit koja će nas dopunski vezati jedno za drugo, kao i za naše prijatelje, s kojima delimo radost biciklističkog života. I ovaj je Put način da se obogatimo za nova iskustva, i da naše priče sa putovanja, ali i one iz samog grada Manhajma, s mnogo ljubavi i maštovitosti prenesemo i drugima. Možda na taj način potaknemo još nekoga da prestane da se plaši nepoznatog, da se otrgne svakodnevici, i krene na neki svoj Put?!
Za Manhajm kažu da je "grad koji pokreće". Nas je već pokrenuo, želimo da vidimo po čemu je toliko specifičan, kakvi vetrovi tamo duvaju kad su iznedrili mnoge "pronalazačke glave". Među njima je i baron Karl von Drais, koji je pre 200 godina, tražeći zamenu za konje izgladnjele tokom hladne zime, koja je nastupila posle erupcije vulkana Maunt Tambora 1815., konstruisao dvotočkaša, preteču modernog bicikla. Možda su zato kasnije konstruisani bicikli dobili naziv "gizdavi konji"?
I mi bi da doteramo naše konjiće i krenemo na ovo eko-bike putovanje. Poziv je ovo, koji se ne odbija!


Lajkovanjem glasate za timove

Timovi koji budu imali najvise lajkova dobice priliku da se sretnu sa zirijem i ubede ih da su bas oni ti koji treba da idu na ovo fenomenalno putovanje.